Website | Webshop

Visueliseren

Web design voor Visueliseren

Details

2020 website

Categorie

Website
Webshop

Elise Wessels maakt Illustraties voor geboortekaarten, trouwkaarten, rouwkaarten, bedankjes, boeken, kinderwerk, lesmateriaal of tijdschriften. 

Hoewel ze het meest geniet van opdrachten, kan een tekening gewoon in haar ‘opkomen’, vaak gevoed door een songtekst, een kinderboek of een quote. Deze zijn dan ‘voer’ voor de blog en kunnen op verzoek worden gedupliceerd en ingelijst als uniek cadeau. Neem snel een kijkje op de website die ik voor maakte.

Mijn oude site durfde ik niet te publiceren zo slecht en toen kwam ik gelukkig bij Heeft Karakter terecht. Marlies gaf prioriteit aan het leren kennen van mijn bedrijf en de sfeer die ik wilde uitdragen. Van daaruit kwam de vertaling naar de techniek en zo hoort het in de ict. Marlies doet dat zo goed! Ook heeft ze goed in de gaten wat ik aankan aan informatie en in het onderhouden van de site en daarin heeft ze goede keuzes gemaakt. Ze is goed bereikbaar, duidelijk in communicatie en daarbij ook een superleuk mens om mee samen te werken. Had ik al gezegd dat ik blij met haar was?
Elise

Illustrator, Visueliseren