Boost je bedrijf met je nieuwe website

Je website is niet alleen jouw digitale visitekaartje, het biedt jou als ondernemer nog veel meer kansen. Want een goede website zorgt er niet alleen voor dat jij opvalt tussen de concurrentie, maar trekt ook de juiste mensen voor jouw bedrijf aan.

Om een website te kunnen bouwen die voor jou gaat werken, is een goede voorbereiding van belang. Je moet weten wie je klant is, welke taal hij spreekt en wie je concurrenten zijn. Daarnaast moet je helder maken wie jij bent, wat jij doet, voor wie je het doet en welk probleem je gaat oplossen. Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Er zijn zoveel aanbieders op de markt. Zorg ervoor dat jouw verhaal uniek is. Maak een sterk concept waarmee jij jouw doelgroep gaat aanspreken. Een product of dienst waarmee je jouw klanten gaat binnenhalen. En een strategie waarmee je je klanten gaat vasthouden!

Ook na het bouwen van de site kan er veel winst behaald worden met een sterke online strategie. Het is belangrijk dat je je hiervan bewust bent. Om actueel te blijven voor je klant en de zoekmachines is het van belang om de website te blijven aanvullen met waardevolle content. Jij bent de expert van jouw vakgebied. Deel je kennis online op je website en wordt gezien als de ervaringsdeskundige door zowel de zoekmachine als je klant.

Veel startende ondernemers onderschatten het belang van een goede strategie en laten een website maken waar ze uiteindelijk niet tevreden mee zijn en geen klanten uithalen. Daarom wil ik nogmaals benadrukken dat een goede website bouwen niet begint bij een mooi design. En een website die zijn doelen haalt eindigt daar ook niet mee.

Ik zie een website bouwen niet als een doel op zich maar meer als het resultaat van het samen nadenken over de visie achter jouw ondernemerschap.

 

Haal het meeste uit je website

Voorbereiding

Leer je speelveld kennen. Bestudeer je klant en je concurrenten. Ontdek waarin jij onderscheidend bent.

Concept en content creatie

Wees persoonlijk, uniek en overtuigend. Weet waar jij in uitblinkt en maak je eigen concept.

Website bouwen

Bepaal het doel van je website. Denk vanuit je klant. Wat wil jouw klant van je zien en hoe ga je zijn probleem oplossen?

Maak je website waardevol

Blijf je website en klant voeden met waardevolle informatie. jij bent de expert in jouw vakgebied.

Hulp nodig?

Heb jij hulp nodig bij de ontwikkeling van jouw concept, de online strategie, het designen van de huisstijl of het bouwen van je website? Neem dan contact met mij op voor vrijblijvend advies. 

 

BEKIJK DEZE WEBSITE, GEBOUWD DOOR HEEFT KARAKTER