help jij mensen?
WIN EEN WEBSITE!!!

Heb jij een supergoed initiatief bedacht om je medemens te ondersteunen in deze gekke tijden? Heb je daarvoor een website nodig maar heb je geen budget? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina! Want ‘Heeft Karakter’ en ‘Heartbeat Design’ geven samen een gratis website weg!

WIE KUNNEN ER MEEDOEN?
Eigenlijk iedereen die een ander wil helpen! Denk bijvoorbeeld aan een lokale ondernemer in nood, een non-profit organisatie of gewoon iemand die een heel tof idee heeft dat voor iedereen wat meer positiviteit brengt!

Marlies remie

Marlies remie

Heeft Karakter

IRIS VAN DER GRAAF

IRIS VAN DER GRAAF

Heartbeat Design

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Marlies en Iris, allebei grafisch vormgever en helpen ondernemende mensen zoals jij om online zichtbaar te worden. Omdat het nu ook bij ons wat rustiger is, willen we deze tijd gebruiken om iets extra’s te doen voor jou! Daarom slaan de handen ineen en gaan wij gezamenlijk jouw toffe idee waarmaken!

VOORWAARDEN

R

WARMHARTIGE INITIATIEVEN ONLY

R

JIJ BEDENKT, WIJ ONTWERPEN EN BOUWEN

R

JE HEBT EEN TOF IDEE KLAAR STAAN

R

JE HEBT GEEN BUDGET VOOR EEN WEBSITE

R

simpel en max. binnen 2 weken online

R

MAXIMAAL 5 PAGINA'S

R

je regelt zelf je domeinnaam en hosting

OVER ONZE BEDRIJVEN

Heeft Karakter helpt duurzame ondernemers zichzelf op de kaart te zetten. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen kunnen wij samen een lagere CO2 footprint in Nederland bevorderen. Heeft Karakter denkt in concepten, heeft een persoonlijke aanpak en werkt met veel enthousiasme aan jouw grafische ontwerpen en website.

Heartbeat Design helpt ondernemers om tot de kern te komen. Zelf goed weten wat je drijft, is essentieel voor een ondernemer die passie en expertise uitstraalt, offline én online. Vanuit die basis ontwerp ik jouw logo, huisstijl en website.

IK WIL WINNEN!!!
vul dit formulier in om kans te maken

Vertel ons in het kort, maar zo duidelijk mogelijk, wat jouw idee is.