Marlies Remie | Grafisch Vormgever en Web Designer

WIL JIJ NAAST EEN GOED DESIGN OOK HULP bij de STRATEGIE?

Een bedrijf starten is een behoorlijke uitdaging. Je gaat eerst aan de slag met de basis: het bedrijfsplan, de missie, visie en de strategie. Omdat ik de volgende schakel in de keten ben, weet ik dat menig ondernemer hier moeite mee heeft. Want, hoe pak je dat nou precies aan? Waar moet je allemaal op letten? ‘Marlies, kan jij de huisstijl en de website maken’? Als ik doorvraag dan merk ik dat er vaak niet goed over de basis nagedacht is. Logisch, want een bedrijf starten is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Geen zorgen, want ik heb hier wel veel ervaring mee. Ik neem jou aan de hand mee door dit proces. En geef jou de tools die je nodig hebt om de basis goed neer te zetten. Zodat ik een design kan maken die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook voor jou gaat werken! 

VISIE
Heeft Karakter gelooft in het verbeteren van de CO2 footprint van Nederland. Bedrijven en consumenten zullen steeds vaker willen kiezen voor duurzame oplossingen. De mogelijkheden om die duurzame keuzes te maken nemen ook toe. Heeft Karakter wil de consument helpen bij het maken van die duurzame keuzes. Door hiervoor een community op te bouwen op social media wil Heeft Karakter een bijdrage leveren aan een versnelling van de footprintverbetering in Nederland. 

MISSIE
Heeft Karakter
wil ondernermers motiveren om zichzelf op de kaart te zetten met duurzame keuzes en consumenten inspireren om bewustere keuzes te maken. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen via social media verwacht Heeft Karakter een lagere CO2 footprint in Nederland te stimuleren.

Marlies remie

Marlies remie

Grafisch Vormgever, Web Designer, Online Marketeer

SAMENWERKEN

Met mijn grafisch design bureau Heeft Karakter wil ik meer doen dan alleen mooie ontwerpen maken en andere ondernemers op weg helpen. Onze planeet en de maatschappij verdienen ook extra aandacht. We zijn allemaal druk met ons werk. Dus als we toch bezig zijn, laten we ons dan ook gelijk inzetten om er een betere wereld van te maken! Waar ik kan probeer ik mijn steentje bij te dragen. Ik krijg veel energie van bedrijven en ondernemers die net als ik graag wat extra’s doen voor de maatschappij. Dus heb jij een duurzaam project en heb je een designer nodig? Dan ben ik wellciht de juiste match voor jou. 

Samen kunnen we pas echt mooie dingen maken!

vloggen met karakter!

Ik neem je mee in mijn ontdekkingsreis naar een duurzamer bestaan.
Heb jij een leuke uitdaging voor mij?
Stuur je idee met als onderwerp:
‘I DARE YOU’
naar marlies@heeftkarakter.nl. 
Wie weet zie je hem terug in de
 volgende vlog. 

laat een bericht achter

Dan neem ik contact met jou op!

I

ADRES

Nicolaas Beetsstraat 222
3511 HG Utrecht

I

Contact

+ 31 0(6)-34 81 49 83
marlies@heeftkarakter.nl