+31 (0)6-34 81 49 83 marlies@heeftkarakter.nl

Over mij

Hoi, ik ben Marlies. Met mijn grafisch design bureau Heeft Karakter wil ik meer doen dan alleen mooie ontwerpen maken. Onze planeet en de maatschappij verdienen extra aandacht. We zijn allemaal druk met ons werk, dus laten we daar dan ook het beste uit halen! Ik krijg veel energie van bedrijven en ondernemers die net als ik graag wat extra’s doen voor de maatschappij. Heeft Karakter staat voor en achter maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen kunnen we pas echt mooie dingen maken!

VISIE
Heeft Karakter gelooft in het verbeteren van de CO2 footprint van Nederland. Bedrijven en consumenten zullen steeds vaker willen kiezen voor duurzame oplossingen. De mogelijkheden om die duurzame keuzes te maken nemen ook toe. Heeft Karakter wil de consument helpen bij het maken van die duurzame keuzes. Door hiervoor een community op te bouwen op social media wil Heeft Karakter een bijdrage leveren aan een versnelling van de footprintverbetering in Nederland. 

MISSIE
Heeft Karakter
wil Duurzame bedrijven helpen om zichzelf op de kaart te zetten en consumenten helpen om bewustere keuzes te maken. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen verwacht Heeft Karakter een lagere CO2 footprint in Nederland te bevorderen.

Marlies remie

Marlies remie

Grafisch vormgever en eigenaar

vloggen met karakter!

Ik neem je mee in mijn ontdekkingsreis naar een duurzamer bestaan.
Heb jij een leuke uitdaging voor mij?
Stuur je idee met als onderwerp:
‘I DARE YOU’
naar marlies@heeftkarakter.nl. 
Wie weet zie je hem terug in de
 volgende vlog. 

opdrachten

Laat een bericht achter

DAN NEEM IK CONTACT MET JOU OP!

adres

Nicolaas Beetsstraat 222
3511 HG Utrecht

w

contact

+ 31 0(6)-34 81 49 83
marlies@heeftkarakter.nl

gegevens

KvK-nr 73433888