Marlies Remie | Grafisch Vormgever en Web Designer

WIL JIJ NAAST EEN GOED DESIGN OOK HULP bij de STRATEGIE?

Een bedrijf starten is een hele uitdaging. Er komt behoorlijk wat bij kijken: Je bedrijfsplan staat in de startblokken. Je gaat aan de slag met je missie, visie en strategie. Er moet een huisstijl ontwikkeld worden en je wilt ook nog een website laten maken. Waar moet je nou beginnen en waar moet je allemaal rekening mee houden? Een bedrijf starten is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Het is dus niet zo gek dat je hoofd overuren draait. Maak je vooral geen zorgen, ik ben er om jou hierbij te helpen. Ik haal de chaos uit je hoofd en geef er structuur voor terug. In kleine en heldere stappen werken we samen naar het eindstation toe. Hierdoor maak ik een design die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook echt voor jou gaat werken!

VISIE
Heeft Karakter gelooft in het verbeteren van de CO2 footprint van Nederland. Bedrijven en consumenten zullen steeds vaker willen kiezen voor duurzame oplossingen. De mogelijkheden om die duurzame keuzes te maken nemen ook toe. Heeft Karakter wil de consument helpen bij het maken van die duurzame keuzes. Door hiervoor een community op te bouwen op social media wil Heeft Karakter een bijdrage leveren aan een versnelling van de footprintverbetering in Nederland. 

MISSIE
Heeft Karakter
wil ondernermers motiveren om zichzelf op de kaart te zetten met duurzame keuzes en consumenten inspireren om bewustere keuzes te maken. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen via social media verwacht Heeft Karakter een lagere CO2 footprint in Nederland te stimuleren.

Marlies remie

Marlies remie

Grafisch Vormgever, Web Designer, Online Marketeer

SAMENWERKEN

Met Heeft Karakter wil ik meer doen dan alleen toffe ontwerpen maken. Onze planeet en maatschappij verdienen ook extra aandacht. We zijn allemaal druk. Als we dan toch zo druk bezig zijn, laten we ons dan ook gelijk inzetten om dit op een duurzame manier te doen. Deel jij deze vizie en heb jij een tof idee? Ik kom graag met je in contact! 

Samen kunnen we pas echt mooie dingen maken!

vloggen met karakter!

Ik neem je mee in mijn ontdekkingsreis naar een duurzamer bestaan.
Heb jij een leuke uitdaging voor mij?
Stuur je idee met als onderwerp:
‘I DARE YOU’
naar marlies@heeftkarakter.nl. 
Wie weet zie je hem terug in de
 volgende vlog. 

laat hier een bericht achter

Dan neem ik contact met jou op!

MIJN GEGEVENS

ADRES

Nicolaas Beetsstraat 222
Utrecht

Contact

+ 31 (0)6-34 81 49 83
marlies@heeftkarakter.nl