Een bak vol duurzame uitdagingen 

Via social media deed ik een oproep aan mijn volgers. Daag mij uit om duurzame challenges uit te voeren. De reacties verzamel ik op papiertjes en bewaar ze opgevouwen in een grabbelbak. Ik voer regelmatig een nieuwe challenge uit en deel de resultaten met jou via social media. Dus klik op de social media icoontjes onder aan de pagina en volgen maar!

WAAROM DOE IK DIT?

Ik doe dit omdat ik mijn CO2-footprint wil verlagen. Ik ben in 2018 bewuster gaan leven. Dat betekent voor mij, liever zijn voor mijzelf en liever zijn voor de aarde. Toen ik mijn bedrijf startte wist ik gelijk dat ik dit in mijn bedrijfsvoering ging doorvoeren.  

Zo is het idee ontstaan om mijn ontdekkingsreis naar een duurzamere lifestyle met jou te delen. En dat is nog leuker als het interactief is. Dus jij, ja jij, kunt mij vragen om bepaalde onderwerpen aan de tand te voelen. En ik heb een extra motivatie echt te ervaren hoe het nou is om het anders te doen. Ik zeg WIN-WIN!

WAAROM NU?

Begin 2018 kreeg ik een burn-out. Dat klinkt heel heftig en dat was het ook, maar het was voor mij vooral het begin van iets heel moois! Ik leerde daardoor te zien wie ik echt ben, wat ik echt wil en waar ik echt blij van word. Ik wil plezier hebben in wat ik doe. Doen waar ik goed in ben. En doen waar andere mensen ook heel blij van worden. Op een manier die ook goed is voor het milieu.

Want ik geef om de natuur, om alle dieren die rondlopen op deze aarde en ik ben dankbaar dat ik mag bestaan. Ik ga een eigen bedrijf beginnen waardoor ik mijn creativiteit en liefde voor het leven kan delen. Ik ga ontwerpen voor bedrijven met karakter. Bedrijven die zich, net als ik, inzetten voor onze moeder, ons lichaam, ons huis, onze wereld.

DEZE CHALLENGES BEN IK AL AANGEGAAN!

Echt leuk al jullie opdrachten. Thanks voor de enthousiaste reacties 🙂 Deze challenges ben ik al aangegaan:

#1  kopen, eenpansgerecht koken
#2 Van oude kleding nieuwe maken
#3 Vegetarisch eten
#4 Geen papier

Ben jij ook zo benieuwd hoe het mij afgegaan is? Bekijk het op mijn YouTube-kanaal!!!