Duurzame oplossingen

Heeft Karakter gelooft in het verbeteren van de CO2 footprint van Nederland en stelt daarom het duurzame ondernemen voorop!

Duurzaam ondernemen met Heeft Karakter in Utrecht

Met Heeft Karakter ondersteun ik je graag bij het duurzaam ondernemen in Utrecht. Vanuit de studio voorzie ik je met plezier van diverse grafische designs. Ook voor een maatwerk web design ben je bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk allemaal vanuit een maatschappelijk verantwoord ondernemen perspectief. Want een goed idee verdient een effectief design dat het verhaal uitbeeldt en versterkt. Echt duurzaam ondernemen in Utrecht begint dan ook bij Heeft Karakter.

Onze maatschappij hecht gelukkig steeds meer waarde aan duurzaamheid. Dat betekent dat we steeds meer inzien dat wijzelf verantwoordelijk zijn voor een duurzame samenleving. Daarbij hebben we oog voor het milieu, en is de balans tussen mens en winst in optimaal evenwicht. Nu ook steeds meer consumenten kiezen voor duurzame oplossingen, kun je als ondernemer natuurlijk niet achterblijven. Als je duurzaam wilt ondernemen in Utrecht, maak je een goede start bij Heeft Karakter.

Vanuit mijn grafisch design bureau kijk ik eerst naar de behoeften van jouw bedrijf of concept. Daarna maken we samen een plan van aanpak. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar een winstgevende onderneming, maar ook naar de bijdrage aan de samenleving.

duurzame oplossingen

Met Heeft karakter zet ik me dan ook graag in voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Mijn inzet komt tot uiting bij het creëren van effectieve designs. Daarnaast denk ik graag mee over materiaalgebruik, kleurgebruik, mediakanalen en distributiekanalen voor een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

Plasticvrij

Iets te enthousiast!  De eerste keer trok ik heel enthousiast twee briefjes uit de pot. Op het eerste briefje stond: Een week lang plasticvrij inkopen doen. Op het tweede briefje stond: Alleen eenpansgerechten maken. Ik was van plan om de opdrachten een week achter...

Duurzame lifestyle

Waarom een duurzame lifestyle?  Het is de hoogste tijd dat we een duurzame lifestyle gaan ontwikkelen tot een gewoonte voor iedereen. We kunnen er niet meer omheen. De aarde is in hoog tempo aan het opwarmen. Op hoger niveau wordt er hard gewerkt aan het...

Duurzaam ondernemen in Utrecht

Binnen mijn design bureau ben je van harte welkom als je op zoek bent naar een grafisch ontwerp in Utrecht. Dit kan bijvoorbeeld een logo zijn voor jouw onderneming, een brochure, een infographic of zelfs een complete huisstijl. Maar, ook voor webdesign en online marketing sta ik graag voor je klaar. Hierbij kun je denken aan animaties, banners en andere vormen van content. Ook als je wireframes of een WordPress website wilt laten maken ben je bij Heeft Karakter in Utrecht aan het juiste adres. Daarnaast kan ik ook de SEA en SEO, oftewel de search enigine marketing verzorgen. Uiteraard allemaal vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen oogpunt.

Zo doorstaat jouw onderneming de tand des tijds én ga je mee in de huidige tendens. Als grafisch ontwerper en online specialist denk ik graag met je mee. Dit doe ik niet alleen door te kijken naar de visie van jouw onderneming, maar natuurlijk ook door het onderzoeken van jouw doelgroep. Zo ontstaat er altijd een duurzame oplossing die zijn doel effectief bereikt. Of dat nu gaat om het laten maken van een doeltreffende animatie, een compleet concept design of een online marketingplan.

Door mijn ruime ervaring en creativiteit ben je altijd verzekerd van een oplossing op maat. Daarbij kan ik je voorzien van een waardevol advies op het gebied van duurzame materiaalkeuze. Dit kan nodig zijn bij het laten produceren van bijvoorbeeld flyers of brochures. Duurzaam ondernemen in Utrecht doe je daarom het beste in samenwerking met Heeft Karakter.