(web)design dat voor je werkt

Jouw eigen podium om te shinen…

Een basis waarmee jij kunt excelleren.
Samen strijden voor meer awareness.
Jouw missie, is mijn missie!

Website (kick) start

R

Je begint net met ondernemen óf je laat voor het eerst een website maken 

R

Je weet zelf niet zo goed waar je moet beginnen en je wilt een professionele aanpak en uitstraling

R

Je hebt hulp nodig bij het creatieve en strategische denkproces

R

Je bent bereid om te investeren in je bedrijf

R

Je bent op zoek naar een designer die je op scherp zet en met jouw input iets maakt wat echt bij jou, je bedrijf én je doelgroep past

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij een goede match, ik kom je redden! Ik wijs je de weg en stel je de juiste vragen zodat jij dat verhaal dat in jouw hoofd zit op papier kunt zetten. Ik heb hier werkboeken voor ontwikkeld zodat je hier zelf mee aan de slag kunt, op je eigen tempo en ik ben er om je vragen te beantwoorden. Ik gebruik jouw eigen teksten, slijp ze hier en daar een beetje bij en zet ze op de juiste plek. Jij geeft dus de voorzet en ik trap hem in het doel.

REVIEUW
Tik maar eens op de afbeelding

Marlies is toegankelijk en denkt heel goed met je mee. Ik vond het heel wonderbaarlijk hoe snel ze mijn gedachtenspinsels kon omzetten in een ontwerp. Die vertaalslag kunnen maken is voor velen een uitkomst. Ook de vele contactmomentjes en het beschikbaar zijn voor vragen vond ik super fijn!

Trudy, Natuurgeneeskunde Deventer

WAT KRIJG IK DAN?

VOOR HET GEVAL JE JE DIT AL AFVROEG (FAQ)

Kan ik een website laten maken zonder huisstijl?

Nope, zonder huisstijl heb ik niets om mee te werken. Een basishuisstijl is echt noodzakelijk voor de eenheid in je communicatie, herkenbaarheid van jouw bedrijf en een professionele uitstraling.

Het goede nieuws is dat ik wel een huisstijl voor je kan maken, probleem opgelost 😉

Doorlooptijd

Huisstijlontwikkeling 3-5 weken

Webdesign 8-12 weken

Kan het sneller? Ja, dat kan wel. Het komt erop neer dat ik alleen kan committen als jij dat ook doet. 

We zouden het strak moeten plannen en ook jij moet hier tijd voor vrij kunnen maken in je agenda. Als ik deze tijd strak ga plannen, verwacht ik dat jij dat ook doet.

Een (web)design ontwikkelen doen we samen. Jij geeft input, ik werk het idee uit, samen bespreken we wat er goed is en wat anders moet en zo gaat het door tot de oplevering. 

Kan ik mijn website ook in onderhoud doen bij je?

Hiervoor werk ik samen met de altijd behulpzame Edwin van Duinkerken van Webpuccino, de meester in het snel, up-to-date en veilig houden van jouw website.

Waarom ik het zelf niet doe?

Ik focus me puur op het neerzetten van jouw brand.

Wat moet ik zelf aanleveren?

Tekst

Jij bent dé expert binnen jouw vakgebied en ik binnen de mijne. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je website. Don’t worry ik help jou door dit proces heen. Ik geef aan wat ik nodig heb van je. Indien gewenst geef ik denkvoer in de vorm van werkboeken. Zo kan jij je verhaal makkelijker op papier krijgen.

Schrijf alles lekker in je eigen woorden op, het hoeft allemaal niet perfect te zijn. Het is juist belangrijk dat je vanuit jezelf spreekt/schrijft zoals jij bent. Zodra de teksten bij mij komen zorg ik ervoor dat alles op de juiste plek komt te staan. Ik transformeer jouw tekst tot een doeltreffende logische opbouw voor de website.

Foto’s

Zonder een goede set professionele foto’s kan ik er geen persoonlijke website van maken. Dus heb je die nog niet, ga dan snel een shoot plannen zodat je website echt helemaal jou wordt.

LAAT JOUW DUURZAME BEDRIJF SCHITTEREN UITBLINKEN KNALLEN

reacties van klanten

It's time to LEVEL UP

R

Je gaat al een poosje mee in het ondernemerschap

R

Je hebt jezelf al helemaal uitgevonden

R

Je bent al 10 keer bezig geweest om je website aan te passen, je bent hier op zijn zachtst gezegd niet erg content mee

R

Als je naar je website kijkt dan denk je ‘meh, dit ben ik niet meer’

R

Je bent gegroeid als persoon en in je bedrijf, met de website loop je een beetje achter de feiten aan

Say no more, ik ga je helpen! Jij bent hartstikke klaar om die volgende stap te zetten. Samen nemen we je website onder de loep en scheiden we het kaf van het koren. Met een frisse blik, jouw nieuwe brandvisie en je geupgrade huisstijl gaan we jouw gloednieuwe website strategisch bouwen. Met als doel, een goede basis neerzetten waarmee jij  meer leads kunt gaan binnenhalen.
Hoe doen we dat? Door jouw favoriete klant aan te spreken. We gaan echt aan de slag met de inhoud.

Wat zit er in dit pakket?

WAT JE MOET WETEN OVER HET 'LEVEL UP' PAKKET

Lees dit even rustig door zodat je weet dat dit het juiste pakket voor je is.

Wat is het verschil tussen het starters- en het level up pakket?

Starter
Je gaat zelf aan de slag met de inhoud. Je ontvangt werkboeken die je hierbij gaan helpen. Jij levert de teksten aan, ik stuur bij en zet alles op de juiste plek.

Level up
Ik zit hier veel meer op de inhoud. Ik lees zorgvuldig je oude site door. We houden een strategische sessie waarin we je nieuwe brandvisie en doelgroep gaan aanscherpen. Samen selecteren we de herbruikbare teksten. Ik vraag jou om deze aan te vullen. Ik ga hier vervolgens mee aan de slag om er een doeltreffend geheel van te maken.

Veel aandacht voor je salespagina. Hier ga je je klanten overtuigen en aanzetten tot ACTIE!

Als je al een website hebt, dan komt daar veel meer bij kijken dan alleen de nieuwe website bouwen. Er moet zorgvuldig gekeken worden naar de bestaande media, berichten en pagina’s. Alles wat niet mee gaat en wel geïndexeerd is, moet een nieuwe bestemming krijgen.

  IS DIT PAKKET GESCHIKT VOOR MIJ?

  YESSSS, als je:

  • Een (aantal) dienst(en) verkoopt
  • Het doel van de site is om leads binnen te halen (gegevens achterlaten)
  • Je klaar bent om los te laten hoe het nu is en hebt zin om met een schoon canvas te beginnen. Geen 1 op 1 kopie van je oude site dus. So fresh and so clean.
  • Hulp nodig hebt bij je teksten, ik maak ze krachtig voor je en zet alles op de juiste plek
  • Een goede set foto’s hebt die ik kan gebruiken zodat je website echt van jou wordt
  • Toe bent aan een digitale facelift
  • Zin hebt om hele toffe racties te krijgen vanuit je omgeving op je nieuwe site
  • Maar boveanal zodat je trots kunt zijn op je website, dit geeft jouw business weer een boost. Zelfverzekerdheid verkoopt!
  Updaten en aanscherpen brandvisie
  • Wie was je eerst?
  • Wie ben je nu?
  • Waar wil je naartoe?
  • Waar ben je trots op en wat heeft zijn beste tijd gehad?
  • Wie is je favoriete klant?
  • Hoe ga je die aanspreken?
   Samen pluizen we het uit en zetten we jouw nieuwe brandvisie als stip op de horizon. Vanuit dit perspectief gaan we alles uitwerken.
  Upgrade van je huidige huisstijl

  Kritisch kijken we of de kleuren, typografie en stijlelementen nog passen bij jou en je doelgroep. Indien gewenst gaan we hier verbeteringen in aanbrengen zodat we lekker fris aan je nieuwe website kunnen gaan werken.

  Ik neem je mee en laat je zien hoe we met (minimale) aanpassingen een krachtigere uitstraling creëren.

  Waar kijken we naar?

  • Typografie
  • Kleurgebruik
  • Stijlelementen voor je website
  • Ook doorgevoerd in je logo

  Je ontvangt een brandboek met het nieuwe kleurenpalet, typogafie en de stijlelementen.

  Het doorvoeren van de geupgrade huisstijl doe ik alleen op de website zelf.

  Mocht je echt een hele nieuwe huisstijl nodig hebben/willen, dat kan ook! Dit valt alleen niet binnen dit pakket. Vraag me even naar de mogelijkheden.

  Kersverse website, optie op onderhoud

  Ik maak echt een nieuwe website in WordPress. Ik doe géén aanpassingen binnen een bestaande website. Waarom niet? Omdat dat echt veel meer werk is én het een rommeltje wordt. Geen houtje touwtje constructie, maar beginnen vanaf een schoon canvas. Zo houden we de code netjes.

  Je hebt de keuze tussen de CMS-systemen Elementor of Divi. We bespreken samen wat het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

  Natuurlijk zorg ik ervoor dat geïndexeerde pagina’s die niet meegaan naar de nieuwe website een nieuwe bestemming krijgen.

  Ik adviseer je om een onderhoudsabbonnement te nemen, dat kan bijvoorbeeld bij Webpuccino. Je betaalt dan maandelijks bedrag van €33,- en krijgt er een perfect onderhouden website voor terug.

  Inhoud website

  Ik maak 5 verschillende pagina’s voor je met een custom lay-out/opmaak passend bij het doel van die pagina. Die bestaan vaak uit:

  • Home
  • Diensten (Salespagina)
  • Over
  • Blog (Pagina en vervolgepagina)
  • Contact

  Dat kan natuurlijk afwijken, mogelijk heb je onder (bijvoorbeeld) je dienstenpagina vervolgpagina’s hangen. Binnen de kaders van het pakket ga ik daar flexibel mee om, Jij kiest welke 5 pagina’s ik voor je onder handen ga nemen.

  Extra pagina’s:

  • Algemene Voorwaarden
  • Privacy verklaring
  • 404-pagina
  • Landingspagina Instagram feed

  Blog
  Blogjes uit de oude site kunnen worden geïmporteerd in de nieuwe website. Hier wordt een nieuwe stylesheet voor gemaakt die past binnen je opgefriste huisstijl. De blogjes worden individueel niet opgemaakt na de import.

  Search Engine Optimalisatie

  Foto’s optimaliseren

  Tot 20 pagina’s
  Keywords per pagina bepalen
  Snippets vullen
  Installatie Yoast
  Duidelijke indeling via schema

  Advies hoe je dit zelf verder kunt optimaliseren.

  Wat ik niet doe
  • De nieuwe website wordt géén kopie van je oude site. Je bent gegroeid, weet je nog. 😉 Vertrouw op je nieuwe skillset en omarm de kunst van het loslaten.
  • Teksten van scratch schrijven voor je. Ik heb wel écht jouw input nodig. Want jij bent de expert en meestert het reilen en zeilen binnen jouw bedrijf. Jij levert teksten aan, I work my magic. Natuurlijk wel zo dat het nog wel bij jou past!
  • Je hele beeldbank bewerken. Het is belangrijk dat je foto’s niet te groot zijn en voorzien zijn van een duidelijke titel. Dat is goed voor de snelheid van je site, je SEO én de accessibility. Ik ga voor de 5 belangrijkste pagina’s jouw foto’s optimaliseren, maar heb je heel veel blogjes met foto’s, dan vertel ik je hoe je dat zelf kunt doen.

  Ben je op zoek naar wat anders?

  Wil je een webshop, heb je databases achter je site hangen die overgezet of gekoppeld moeten worden, heb je veel pagina’s op je huidige site en wil je die allemaal mee, heb je andere plugins, systemen en API’s die je ook mee moeten? Dat kan ook. Neem contact met mij op en ik maak een voorstel speciaal op maat voor jouw wensen.

  ‘heeft karakter’

  Daarom dus

  GROEN HART

  Positieve impact maximaliseren voor je bedrijf en de negatieve impact minimaliseren voor het mileu.

  Inlevingsvermogen

  I feel you! Daardoor zorg ik ervoor dat we jouw doelgroep effectief gaan aanspreken zoals jij echt bent.

  Doelgericht

  We vinden de rode (of groene) draad in al jouw uitingen en gaan in heldere stappen van highlight naar spotlight.

  VOOR HET GEVAL JE JE DIT AL AFVROEG (FAQ)

  Kan ik een website laten maken zonder huisstijl?

  Nope, zonder huisstijl heb ik niets om mee te werken. Een basishuisstijl is echt noodzakelijk voor de eenheid in je communicatie, herkenbaarheid van jouw bedrijf en een professionele uitstraling.

  Het goede nieuws is dat ik wel een huisstijl voor je kan maken, probleem opgelost 😉

  Ik heb al een huisstijl

  Dat is geen probleem. De website alleen kost € 2.895,- 

  Doorlooptijd

  Huisstijlontwikkeling 3-5 weken

  Webdesign 8-12 weken

  Kan het sneller? Ja, dat kan wel. Het komt erop neer dat ik alleen kan committen als jij dat ook doet. 

  We zouden het strak moeten plannen en ook jij moet hier tijd voor vrij kunnen maken in je agenda. Als ik deze tijd strak ga plannen, verwacht ik dat jij dat ook doet.

  Een (web)design ontwikkelen doen we samen. Jij geeft input, ik werk het idee uit, samen bespreken we wat er goed is en wat anders moet en zo gaat het door tot de oplevering. 

  Kan ik mijn website ook in onderhoud doen bij je?

  Hiervoor werk ik samen met de altijd behulpzame Edwin van Duinkerken van Webpuccino, de meester in het snel, up-to-date en veilig houden van jouw website.

  Waarom ik het zelf niet doe?

  Ik focus me puur op het neerzetten van jouw brand.

  Wat moet ik zelf aanleveren?

  Tekst

  Jij bent dé expert binnen jouw vakgebied en ik binnen de mijne. Daarom ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je website. Don’t worry ik help jou door dit proces heen. Ik geef aan wat ik nodig heb van je. Indien gewenst geef ik denkvoer in de vorm van werkboeken. Zo kan jij je verhaal makkelijker op papier krijgen.

  Schrijf alles lekker in je eigen woorden op, het hoeft allemaal niet perfect te zijn. Het is juist belangrijk dat je vanuit jezelf spreekt/schrijft zoals jij bent. Zodra de teksten bij mij komen zorg ik ervoor dat alles op de juiste plek komt te staan. Ik transformeer jouw tekst tot een doeltreffende logische opbouw voor de website.

  Foto’s

  Zonder een goede set professionele foto’s kan ik er geen persoonlijke website van maken. Dus heb je die nog niet, ga dan snel een shoot plannen zodat je website echt helemaal jou wordt.

  LAAT JOUW DUURZAME BEDRIJF SCHITTEREN UITBLINKEN KNALLEN

  Zij hebben karakter

  Marketing team, Driven.

  Marlies helpt ons met allerlei designklussen. Marlies is een heel fijn mens om mee samen te werken. Toegankelijk, geduldig, creatief en flexibel. Ze denkt kritisch mee, beargumenteerd haar adviezen en schakelt snel.

  Lisanne

  Marlies is een echte professional met een zeer groot inlevingsvermogen. Na een kennismaking van 1,5 uur is ze aan de slag gegaan met het ontwerp van mijn logo en heeft ze een logo voor mij ontworpen waarin werkelijk alles van mijn bedrijf samenkomt.

  Malou de Leeuw

  Wat ben ik dankbaar dat ik Marlies heb gevonden. Zij heeft mijn site en logo voor Doulalou ontworpen. Ik ben trots! Mijn persoonlijkheid en visie zijn visueel gemaakt en prachtig weergegeven. Ik krijg dat ook terug van anderen. Dankjewel Marlies voor je professionaliteit en samenwerking.

  Jill

  Super bedrijf! Voor co&coen heeft Marlies de website gemaakt. Marlies denkt echt met je mee qua look&feel en extra’s, iets waardoor jouw website anders wordt dan dat van andere. Als ik dit had geweten, had ik Marlies ook zeker de conceptontwikkeling laten oppakken 😉

  Marlies remie

  ‘The creative adult is the child who survived’ – Ursula K. Le Guin

  Whoehoew, tof dat je hier terecht bent gekomen.

  Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Laten we contact maken, dan weten we pas echt zeker of we een goede match zijn. Zo niet, een kennismaking is altijd goed voor je netwerk en je bent tot niets verplicht 🙂