SAMEN STRIJDEN WE VOOR MEER AWARENESS

Door jou een podium te geven waar je kunt shinen…

Met (web)designs die voor je gaan werken! Jouw missie is mijn missie.

Wat kost dat?

Ik hou zelf van overzicht en transparantie, dus laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen.

Veelgestelde vragen

Speciaal voor jou nog wat extra informatie.

Kan ik een website laten maken zonder huisstijl?

Nope, zonder huisstijl heb ik niets om mee te werken. Een basishuisstijl is echt noodzakelijk voor de eenheid in je communicatie, herkenbaarheid van jouw bedrijf en een professionele uitstraling. 

Het goede nieuws is dat ik wel een huisstijl voor je kan maken, probleem opgelost 😉

Doorlooptijd

Huisstijlontwikkeling 3-5 weken

Webdesign 8-12 weken

Kan het sneller? Ja, dat kan wel. Het komt erop neer dat ik alleen kan committen als jij dat ook doet. 

We zouden het strak moeten plannen en ook jij moet hier tijd voor vrij kunnen maken in je agenda. Als ik deze tijd strak ga plannen, verwacht ik dat jij dat ook doet.

Een (web)design ontwikkelen doen we samen. Jij geeft input, ik werk het idee uit, samen bespreken we wat er goed is en wat anders moet en zo gaat het door tot de oplevering. 

Kan ik mijn website ook in onderhoud doen bij je?

Hiervoor werk ik samen met de altijd behulpzame Edwin van Duinkerken van Webpuccino, de meester in het snel, up-to-date en veilig houden van jouw website.

Waarom ik het zelf niet doe?

Ik focus me puur op het neerzetten van jouw brand.

LAAT JOUW DUURZAME BEDRIJF SCHITTEREN UITBLINKEN KNALLEN

Zij hebben karakter

Marketing team, Driven.

Marlies helpt ons met allerlei designklussen. Marlies is een heel fijn mens om mee samen te werken. Toegankelijk, geduldig, creatief en flexibel. Ze denkt kritisch mee, beargumenteerd haar adviezen en schakelt snel.

Lisanne

Marlies is een echte professional met een zeer groot inlevingsvermogen. Na een kennismaking van 1,5 uur is ze aan de slag gegaan met het ontwerp van mijn logo en heeft ze een logo voor mij ontworpen waarin werkelijk alles van mijn bedrijf samenkomt.

Malou de Leeuw

Wat ben ik dankbaar dat ik Marlies heb gevonden. Zij heeft mijn site en logo voor Doulalou ontworpen. Ik ben trots! Mijn persoonlijkheid en visie zijn visueel gemaakt en prachtig weergegeven. Ik krijg dat ook terug van anderen. Dankjewel Marlies voor je professionaliteit en samenwerking.

Jill

Super bedrijf! Voor co&coen heeft Marlies de website gemaakt. Marlies denkt echt met je mee qua look&feel en extra’s, iets waardoor jouw website anders wordt dan dat van andere. Als ik dit had geweten, had ik Marlies ook zeker de conceptontwikkeling laten oppakken 😉

Marlies remie

‘The creative adult is the child who survived’ – Ursula K. Le Guin

Whoehoew, tof dat je hier terecht bent gekomen.

Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Laten we contact maken, dan weten we pas echt zeker of we een goede match zijn. Zo niet, een kennismaking is altijd goed voor je netwerk en je bent tot niets verplicht 🙂