+31 (0)6-34 81 49 83 marlies@heeftkarakter.nl

DIENSTEN

GRAFISCH ONTWERP

Je bent trots op jouw idee, product of dienst. Je weet wie je doelgroep is, maar je weet niet zo goed hoe je het in de markt moet zetten en welk 'gezicht' daarbij past. Heeft Karakter helpt jou hier graag bij verder!

Heeft Karakter vertaalt de eigenschappen en kenmerken van jouw bedrijf door in unieke ontwerpen. Volledig afgestemd op jouw wensen, doelgroepen en doelen. We denken op strategische wijze met je mee. 

We ontwikkelen complete huisstijlen. We maken folders, POS-materiaal en online banners. Voor al jouw online en offline uitingen. Daarbij geven advies over duurzame materiaalkeuze. Indien gewenst kunnen we het hele productieproces uit jouw handen nemen. 

Of je nou een logo, huisstijl, flyer of banner nodig hebt. Voor ieder grafisch ontwerp maken wij een uniek design, passend bij jouw bedrijf! 

Z

Logo
Huisstijl
Advertentie

Z

Flyer
Brochure
Poster

Z

Illustratie
Magazine
Banner

WEB DESIGN

Wil jij een website laten maken? Wij kunnen het hele traject voor jou verzorgen. Van wireframe tot publicatie. Daarnaast bieden we onderhoudscontracten aan zodat jouw website altijd up-to-date is. We gebruiken jouw eigen huisstijl, kleuren, typografie en beeldtaal. Heb je die nog niet? Geen probleem, die kunnen we ook voor je ontwikkelen. Je website wordt geleverd met een content managementsysteem zodat je zelf pagina’s kunt aanmaken. Wil je dat liever niet zelf doen, dan kunnen wij dat in de toekomst blijven verzorgen.

De websites zijn zoekmachine vriendelijk ingericht. Daarnaast zijn ze responsive. Dat betekent dat de opmaak zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarop de website bekeken wordt. Dus is hij geschikt voor desktop, tablet en smartphone. 

Naast het ontwerpen en bouwen van websites zijn we ook gespecialiseerd in het maken van animaties, video’s, infographics en gifjes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Z

Wireframes
Functioneel ontwerp
Website bouwen

Z

Publicatie
CMS (WordPress)
SEA en SEO

Z

Infographic
Video
Animatie

Concept design

Heb je een super tof idee en sta je te popelen om het uit te werken, maar heb je geen idee hoe je het moet aanpakken? Geen paniek, wij denken graag met je mee. Bij een concept komt heel veel kijken: Wie is je doelgroep, waar vind je je klanten en hoe ga je ze overtuigen? Een goed concept weerspiegelt de ziel van een product of organisatie. Je staat ergens voor, je hebt een boodschap en jouw communicatie wordt hier volledig op afgestemd. Wanneer je je concept doorvoert in alle communicatievormen uit zich dat in gebruikers, volgers en fans. Aan de slag!

Z

Vooronderzoek
Strategisch ontwerp

Z

Communicatieplan
Online marketingplan

Z

Grafisch ontwerp
Webdesign

Laat een bericht achter

Dan nemen wij contact met jou op!

WhatsApp chat