DIENSTEN

 Wil jij jouw bedrijf opzetten of een boost geven? Als allround online expert, web- en grafisch designer, help ik jou graag bij het neerzetten van de gehele strategie. Van marktonderzoek tot concept design. Van het ontwerpen en bouwen van je website tot je online strategie. Alles is met elkaar verbonden. Ik help jou om van jouw bedrijf een succes te maken!

GRAFISCH ONTWERP

Als allround grafisch vormgever verduidelijk ik jouw verhaal met ondersteunende en sprekende ontwerpen. Samen kijken we naar de boodschap die je wilt overbrengen. Daarbij help jou om tot de kern te komen. Ik ga strategisch te werk en begeleid jou in dit proces. Ik stel jou de juiste vragen om tot het beste eindresultaat te kunnen komen. Jouw input als vakdeskundige is hierbij van essentieel belang. Als stip op de horizon staan jouw doelen en de doelgroep die je aan wilt spreken. met al deze waardevolle input is een goed design gegarandeerd. Zo zorgen we ervoor dat de ontwerpen ook echt van toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf!

Heeft Karakter ontwerpt jouw logo, huisstijl, flyer, website, actie en alle andere uitingen graag voor jou! Ik help jou met al je online en offline uitingen. Daarnaast geef ik jou graag advies over duurzame materiaalkeuze. Indien gewenst kan ik het hele productieproces uit jouw handen nemen. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Mijn uurtarief is € 85,- exculsief btw.
Ik werk in blokken van 3 uur. Vraag mij naar een inschatting voor het aantal benodigde blokken voor jouw design(s).

Z

Logo
Huisstijl
Website

Z

Flyer
Brochure
Poster

Z

Illustratie
Magazine
Banner

WEB DESIGN

Wil jij een moderne en professionele website laten maken? Heb jij behoefte aan goede begeleiding bij het ontwikkelen van de content? Wil jij vooraf weten wat je te wachten staat en wil je het uiterste uit je website halen? En wil je hier niet al te veel geld kwijt voor zijn? Van wireframe tot publicatie, ik kan het hele traject voor jou verzorgen.

We bepalen eerst het doel van je website. Voor wie maak je hem? En wat wil je ermee bereiken. Vervolgens vertel ik jou hoe dit het beste tot zijn recht gaat komen op de website. Deze wordt op strategische wijze ontworpen, passend bij jouw doelen. Je hoeft alleen zelf de teksten en foto’s aan te leveren. Daarbij ondersteun ik jou bij het schrijven van de webteksten. Ik gebruik bij het design jouw eigen huisstijl, kleuren, typografie en beeldtaal. Heb je die nog niet? Geen probleem, ook die kan ik voor je ontwikkelen.

De website wordt geleverd met een content managementsysteem zodat je de pagina’s na live-gang zelf heel gemakkelijk kunt aanmaken en aanpassen. Dat scheelt jou een hoop tijd en geld en is wel zo handig! Wil je dat liever niet zelf doen, dan kan ik dat in de toekomst natuurlijk ook voor jou verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Ook is de website is zoekmachine vriendelijk ingericht. Dus wil je aan de slag met SEO, dan kan ik dat ook regelen. Daarnaast is je site responsive. Dat betekent dat de opmaak zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarop de website bekeken wordt. Daardoor ziet jouw website er niet alleen mooi uit op je desktop, maar ook op je tablet en je smartphone. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

BEKIJK DEZE VIDEO OM EEN INDRUK TE KRIJGEN

Een nieuwe website laten maken kan al vanaf € 2.000,-

Z

Wireframes
Functioneel ontwerp
website bouwen

Z

Publicatie
CMS (WordPress)
Sea en seo

Z

Infographic
Video
Animatie

Concept design

Heb je een super tof idee en sta je te springen om het uit te werken, maar heb je geen idee hoe je het moet aanpakken? Goed dat dit je mij gevonden hebt, want ik help jou graag om van jouw idee een succes te maken.

Bij de ontwikkeling van een concept komt echt ontzettend veel kijken. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat wil je vertellen? Hoe wil je overkomen? Hoe zorg je ervoor dat je je doelgroep gaat overtuigen? Wie is die doelgroep nou eigenlijk? En waar vind je die? Dit zijn allemaal vraagstukken die aan de basis van het concept groot belang zijn bij een succesvol plan. 

Nadat je ‘wie’, ‘wat’, ‘waar’ en ‘hoe’ duidelijk zijn, ben je er nog niet. Want je wilt jouw concept op de juiste wijze overbrengen! Een goed concept weerspiegelt de ziel van een product, dienst of organisatie. Deze ziel wordt zichbaar gemaakt door middel van de juiste mix van beeld, kleur, typografie, taalgebruik en vormgeving. Dit is de basis van jouw concept. Vervolgens wordt al jouw communicatie hier volledig op afgestemd. Zodat jij altijd dezelfde taal spreekt. Want alleen wanneer je je concept doorvoert in alle communicatievormen uit zich dat in gebruikers, volgers en fans. Aan de slag! Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Mijn uurtarief is € 85,- exculsief btw.
Ik werk in blokken van 3 uur. Vraag mij naar een inschatting voor het aantal benodigde blokken voor jouw design(s).

Z

Vooronderzoek
Strategisch ontwerp

Z

communicatieplan
Online marketingplan

 

Z

grafisch ontwerp
Webdesign

laat hier een bericht achter

Dan neem ik contact met jou op!

MIJN GEGEVENS

ADRES

Nicolaas Beetsstraat 222
Utrecht

Contact

+ 31 (0)6-34 81 49 83
marlies@heeftkarakter.nl