+31 (0)6-34 81 49 83 marlies@heeftkarakter.nl

DIENSTEN

GRAFISCH ONTWERP

Heb jij een product, dienst of proces dat onder de aandacht gebracht moet worden? Wil jij jouw boodschap op een doeltreffende manier overbrengen bij de doelgroep? Ik help jou hier graag bij verder!

Ik onderbouw jouw verhaal met overtuigende ontwerpen. Deze ontwerpen zijn volledig afgestemd op de unieke eigenschappen en kenmerken van jouw verhaal. Daarbij hou ik volledig rekening met jouw wensen, doelgroep(en) en doelen. Ik denk op strategische wijze met je mee. 

Ook voor het ontwikkelen van huisstijlen, logo's, folders, POS-materiaal en online banners ben je mij aan het juiste adres. Ik ben er voor al jouw online en offline uitingen.  Indien gewenst kan ik zelfs het hele productieproces uit jouw handen nemen. Daarnaast geef ik jou graag advies over duurzame materiaalkeuze.

 

Z

Logo
Huisstijl
Advertentie

Z

Flyer
Brochure
Poster

Z

Illustratie
Magazine
Banner

WEB DESIGN

Wil jij een website laten maken? Van wireframe tot publicatie, ik kan het hele traject voor jou verzorgen. Ik gebruik jouw eigen huisstijl, kleuren, typografie en beeldtaal. Heb je die nog niet? Geen probleem, ook dat kan ik voor je ontwikkelen. Je website wordt geleverd met een content managementsysteem zodat je na live-gang zelf pagina’s kunt aanmaken en aanpassen. Dat scheelt jou een hoop geld en is wel zo handig!

Wil je dat liever niet zelf doen, dan kan ik dat in de toekomst voor jou verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden!

Je nieuwe website is zoekmachine vriendelijk ingericht. Ook is hij responsive. Dat betekent dat de opmaak zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarop de website bekeken wordt. Dus is hij geschikt voor desktop, tablet en smartphone. 

Naast het ontwerpen en bouwen van websites kan ik ook animaties, video’s, infographics en gifjes verzorgen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Z

Wireframes
Functioneel ontwerp
Website bouwen

Z

Publicatie
CMS (WordPress)
SEA en SEO

Z

Infographic
Video
Animatie

Concept design

Heb je een super tof idee en sta je te popelen om het uit te werken, maar heb je geen idee hoe je het moet aanpakken? Goed dat dit je mij gevonden hebt, want ik denk graag met je mee. Bij een concept komt heel veel kijken: Wie ben je? Waar sta je voor? Wat wil je vertellen? Hoe wil je overkomen? Hoe zorg je ervoor dat je je doelgroep gaat overtuigen? Wie is die doelgroep nou eigenlijk? Waar vind je je klanten? 

Een goed concept weerspiegelt de ziel van een product, dienst of organisatie. Je wilt dit op de juiste wijze overbrengen! Alle communicatie wordt hier volledig op afgestemd. Want wanneer je je concept doorvoert in alle communicatievormen uit zich dat in gebruikers, volgers en fans. Aan de slag!

Z

Vooronderzoek
Strategisch ontwerp

Z

Communicatieplan
Online marketingplan

Z

Grafisch ontwerp
Webdesign

Laat een bericht achter

Dan neem ik contact met jou op!

adres

Nicolaas Beetsstraat 222
3511 HG Utrecht

w

contact

+ 31 0(6)-34 81 49 83
marlies@heeftkarakter.nl

gegevens

KvK-nr 73433888

WhatsApp chat